Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lokaler

Studieskolen, Borgergade 12, København K, Danmark

All undervisning sker i på Studieskolen, Borgergade 12 i centrala Köpenhamn. Du kan läsa om lokalerna på Studieskolens hemsida. Det finns wi-fi på skolan. Tyvärr har Studieskolan begränsad tillgänglighet. Det finns ingen hörslinga i lokalerna och det är begränsad framkomlighet med rullstol. Det finns könsneutrala toaletter. Om du vill gå kursen och har en funktionsvariation som skulle försvåra detta, skriv till kursadministratör Mia Krokstäde på mia [dot] krokstade [at] cors [dot] lu [dot] se (mia[dot]krokstade[at]cors[dot]lu[dot]se) (om du klickar på länken öppnas ditt mejl-program) så ska vi göra vårt bästa för att hitta lösningar.

Ta dig dit

Om du kommer från Malmö eller Lund är det enklast att ta Öresundståget till Kastrup/CPH Lufthavn och där byta till Metro (M2) mot Vanløse st., som du sen tar till stoppet Kongens Nytorv St. Därifrån är det cirka 8 minuters gångväg till Studieskolen. Din resa skulle se ut ungefär så här:

  • Lund C, avgång 07:39

    Ankomst 08:14 på Copenhagen Airport 

  • Lufthavnen St., avgång 08.22

    Ankomst 08:35 på Kongens Nytorv St. 

Om du bor i Köpenhamn under kursen kan du med fördel använda Rejseplanen för att hitta färdväg.

Kaffe!

På förekommen anledning vill vi meddela att kaffeautomaten på Studieskolen endast kan betalas med den danska versionen av Swish - MobilePay. Det finns många kaféer runt skolan att köpa med sig kaffe från. 

Kontaktinformation

Frågor om kursen skickar du till: 
mia [dot] krokstade [at] cors [dot] lu [dot] se (mia[dot]krokstade[at]cors[dot]lu[dot]se) (om du klickar på länken öppnas ditt förvalda mejlprogram)