Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Johan A. Lundin

Johan A. Lundin är professor i historia vid institutionen Individ och samhälle, Malmö universitet. Lundin fokuserar i sin forskning på humaniora och religionsvetenskap, historia, ungdomsforskning, kulturarv och kulturproduktion samt genusfrågor.  Lundin har medförfattat volym 35 i Centrum för Öresundsstudiers bokserie - Spritsmuggling på Östersjön: En kulturhistorisk studie av nätverk i tillblivelse (tillsammans med Fredrik Nilsson, 2015). Lundin har även skrivit kapitlet "Smugglarnas och statsmaktens närvaro" i volym 25 i bokserien, Flytande gränser: Dansk-svenska förbindelser efter 1658 (redigerad av Anders Palm & Hanne Sanders, 2010).


Du finner mer information om Lundins forskningsprojekt och publikationer på mau.se/personer/johan.lundin 

Kontakt

 

Johan A. Lundin

Johan A. Lundin

johan [dot] lundin [at] mau [dot] se (johan[dot]lundin[at]mau[dot]se)