Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Bok & Biblioteksmässan 2014

Centrum för Öresundsstudiers aktiviteter på Bokmässan

Bokmassan_bok

 

Centrum för Öresundsstudier medverkade på Bokmässan 2014 på två sätt:

Vi höll ett seminarium med titeln "Skandinavismen - en idé och en rörelse under 1800-talet" torsdagen den 25 september kl 13.30-13.50 med Magdalena Hillström och Hanne Sanders.

Vi hade en presentation i Lunds universitets monter, B06:62, med titeln "Skandinavismens död och uppståndelse?" torsdagen den 25 september kl 16.40 - 17.00, där Hanne Sanders och Magdalena Hillström pratade om nya infallsvinklar på skandinavismen, en nu bortglömd rörelse. Denna presentation kan du se via följande länk: http://bambuser.com/v/4951209

 

 

 

Kontaktinformation

Fredrik Nilsson

fredrik [dot] nilsson [at] ism [dot] lu [dot] se