Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Markus Idvall

Markus Idvall är lektor i etnologi vid Institutionen för etnologi, religionshistoria och genusvetenskap, Stockholms universitet. Markus Idvall var föreståndare för Centrum för Öresundsstudier 2018-2019. Idvall har varit redaktör för en antologi i Centrum för Öresundsstudiers bokserie, Checkpoint 2020 - människor, gränser och visioner i Öresundsbrons tid (tillsammans med  Anna Palmehag och Johan Wessman, 2020). Idvall har också redigerat ett temanummer av e-tidskriften Gränsløs med tema Gribshunden, Griffen, Gripen (tillsammans med Lizette Gradén och Björn Magnusson Staaf, 2019). Idvall forskar idag inom främst tre kulturvetenskapliga fält: transnationalisering, nationalism, regionala rörelser; medicin, vård och hälsa i kulturellt perspektiv samt etnografisk metodutveckling.

Du kan läsa mer om Idvalls forskning och publikationer på dens sida hos Stockholms universitet.

 

Kontakt

Markus Idvall

Markus Idvall

markus [dot] idvall [at] etnologi [dot] su [dot] se (markus[dot]idvall[at]etnologi[dot]su[dot]se)