Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Värdskap

Praktik och ideal

Worskhop Hospitality

Turismindustrin har sedan länge definierats som en av de viktigaste sektorerna inom regional utveckling. Med anledning av detta anordnade Centrum för Öresundsstudier i samarbete med Institutionen för service management och tjänstevetenskap (ISM) en workshop på temat Värdskap: Praktik och ideal.

Viktiga frågor som belystes var olika praktiker, tolkningar och förståelser av det goda Värdskapet. Konferensen stärkte kontakterna mellan forskare från ISM och kollegor från andra lärosäten i Skandinavien som bedriver forskning och utbildning inom det så kallade Hospitalityfältet.

Under worskhopen diskuterades gemensamma ansatser för teoriutveckling och forskning inom området vilket kommer resultera i gemensamma forskningsinsatser, publikationer och utbildning.

Kontaktinformation

Fredrik Nilsson

fredrik [dot] nilsson [at] ism [dot] lu [dot] se (fredrik[dot]nilsson[at]ism[dot]lu[dot]se)